The Stages

Food Inspiration | Trends&Travel | 360ºChefslife

Mainstage

Food Inspiration
Food Inspiration is het inspiratie-infuus voor foodprofessionals. Hét moment waar al die inspiratie bij elkaar komt is op de Food Inspiration DayX, hét podium waar de grote inspiratoren spreken en dé plek waar we je vertellen over de belangrijkste trends en ontwikkelingen uit onze branche is op het main stage. Hier ervaar je de diversiteit van de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. 

Trends & Travel
Waar voerden onze reizen ons heen in 2018? Welke ondernemers raakten ons? We praten je bij over de laatste Food Inspiration trendreizen en citytrips. We presenteren je een aantal van de meest inspirerende ondernemers uit binnen- en buitenland die de markt ver vooruit zijn.

360º Chefslife
Het must-visit stage voor chefs en culinair nieuwsgierigen. Chefs, productontwikkelaars en culinaire vernieuwers uit binnen- en buitenland presenteren je de laatste bereidingswijzen en restauranttrends van morgen. En natuurlijk wordt er ook geproefd.

Influencers | Start-ups

Stage B

Influencers
Hoe denken en werken de belangrijkste smaakmakers in de wereld van foodmedia? En hoe kun je daar als marketeer in foodservice succesvol op inspelen? De meest invloedrijke opiniemakers uit de wereld van fooblogging, televisie en culinaire journalistiek bieden een inkijkje in de wereld van foodcommunicatie anno 2018.

Start-ups
It's pitch-o-clock! Wil je weten wat de nieuwste productinnovaties en de meest vernieuwende ideen zijn voor onze branche? Kom dan luisteren naar de meest inspirerende start-ups en scale-ups van dit moment. Dit zijn de voedselveranderaars van morgen!

Concept development | Creative Minds

Stage C

Concept Development
Hoe creër je een onderscheidend F&B concept? Samen met huet publiek wordt op dit podium de ontwikkeling van een concept van A tot Z bedacht, geanalyseerd, gebrand, ontworpen en geimplementeerd.

Creative Minds
Wat kun je leren van andere creatieve disciplines? Creatieve geesten bieden je op dit podium inspiratie door de raakvlakken tussen food & hospitality enerzijds en de kunst- en creatieve sector anderzijds bloot te leggen. Het resultaat: een frisse blik, en nieuwe inzichten.

A great place to work | Hospitality

Stage D

A Great place to work
“Its not a coffee business, It’s a people business”,
 aldus Howard Schultz, CEO Starbucks. Hoe zorg je er voor dat je als bedrijf aantrekkelijk bent voor huidige en nieuwe medewerkers? Welke bedrijven creeeren een optimale werkomgeving voor hun medewekers, en wat kunnen we van ze leren?

Hospitality
Gastvrijheid is letterlijk de relatie tussen gast en gastheer. Maar hoe kan de horeca van tegenwoordig daar zo goed mogelijk op in spelen? Is hospitality te leren, of moet het in je bloed zitten? En wanneer doe je ‘het’ goed? We vertellen het je op het hospitality stage.

Food & Vitality | Agrifood

Stage E

Food & Vitality
Steeds meer beseffen we ons dat gezondheid en vitaliteit alles te maken heeft met wat we eten en drinken. Hoe kunnen voeding inzetten als medicijn? Hoe zorgen we er voor dat we de groeiende wereldbevolking niet alleen blijven voeden, maar ook gezond gaan voeden? De antwoorden op die vragen ontdekken we op dit podium.

Agrifood
Nederland is het belangrijkste land van Europa als het gaat over innovaties en ontwikkelingen in de agrisector. In welke verhouding staat de agrirische wereld ten opzichte van de foodsector? Hoe kunnen wel elkaar versterken en wat kunnen we van elkaar leren?

Drinks | GEN•F

Stage F

Drinks
Wie eten zegt... zegt drinken. De ‘natte’ sector is minstens even vernieuwend als de voedingsbranche. We presenteren je de nieuwste bereidingstechnieken en laten je proeven van de nieuwste alcoholische en non-alcoholische dranken van morgen.

GEN•F
De jongste generatie foodservice professionals is de generatie F. Gen-F is de beweging die deze mensen verbindt. De kern van het netwerk, en van dit podium, is een leven lang leren, verrijken en verrassen. Een podium voor en door de toekomst van onze branche.