Topvorm

Hoe wordt de branche weer fit? Hoe kunnen we weer presteren en excelleren in foodservice? Hoe krijgen we het plezier terug in ondernemen, verwerven we voldoende energie voor de dagelijkse creatie van onvergetelijke ervaringen? Met andere woorden: hoe krijgen professionals in foodservice hun topvorm terug? De Food Inspiration Days worden op 17 en 18 oktober 2022 gehouden op de CHV-Noordkade in Veghel.

Als de spelregels veranderen, moeten bedrijven hun speelwijze aanpassen. Daarom gaan we tijdens de Food Inspiration Days op zoek naar onze nieuwe topvorm. We laten ons inspireren door het doorzettingsvermogen van topsporters, gaan op zoek naar de nieuwe smaken en concepten voor de menukaart van morgen, praten over succesvolle aanpassingen en innovaties in business. Als de kosten omlaag moeten en de verwachtingen van de gast omhoog gaan, moeten we inventief zijn. Hoe gaan we tegen minder kosten meer beleving bieden?

Schok na schok

In topconditie zijn is noodzaak. Het is turbulent ondernemen in de 21ste eeuw. Is de schok van de pandemie nog niet weggestorven, wordt de wereld opgeschrikt door een geopolitieke beving. Ook de ecologische schok van klimaatverandering manifesteert zich steeds krachtiger. Wat betekenen deze schokken voor onze markten, mensen en merken? En hoe vertaalt zich dat bottom line in het resultaat?

Heruitvinden foodservice

De branche is enorm in beweging. We zien hoe foodretail de markt van foodservice betreedt. We constateren hoe bedrijfscatering zich opnieuw aan het uitvinden is. We zijn getuige van de snelle groei van delivery, het ontstaan van dark kitchens en het digitale gemak in de guest journey. We bespeuren ook hoe merken steeds meer kleur bekennen, teams inclusiever en diverser worden en hoe werknemers vrijheid zoeken in werk en vrije tijd steeds belangrijker vinden. Het is onmogelijk te spreken over de de gast of de consument. De markt is grillig, staat onder spanning en bestaat uit een waaier van verschillende wensen en behoeften. Ook zien we de tweedeling in de maatschappij groeien tussen haves en have nots.

Ben jij erbij?

Reserveer alvast je tickets voor het meest inspirerende foodevent van het jaar!

Reserveer JE TICKEt »