Stages

Celebrate Diversity | Travel | Chefs stage

Stage A

Food Inspiration Celebrate Diversity
Food Inspiration is het inspiratie-infuus voor foodprofessionals. Hét moment waar al die inspiratie bij elkaar komt is op de Food Inspiration DayX, hét podium waar de grote inspiratoren spreken en dé plek waar we je vertellen over de belangrijkste trends en ontwikkelingen uit onze branche is op het main stage. Hier ervaar je de diversiteit van de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. 

Food Inspiration Travel
Waar voerden onze reizen ons heen in 2018? Welke ondernemers raakten ons? We praten je bij over de laatste Food Inspiration trendreizen en citytrips. We presenteren je een aantal van de meest inspirerende ondernemers uit binnen- en buitenland die de markt ver vooruit zijn.

Chefs stage
Het must-visit stage voor chefs en culinair nieuwsgierigen. Chefs, productontwikkelaars en culinaire vernieuwers uit binnen- en buitenland presenteren je de laatste bereidingswijzen en restauranttrends van morgen. En natuurlijk wordt er ook geproefd.

Food & Media | Start-ups

Stage B

Food & Media
Hoe denken en werken de belangrijkste smaakmakers in de wereld van foodmedia? En hoe kun je daar als marketeer in foodservice succesvol op inspelen? De meest invloedrijke opiniemakers uit de wereld van foodblogging, televisie en culinaire journalistiek bieden een inkijkje in de wereld van foodcommunicatie anno 2018.

Start-ups
It's pitch-o-clock! Wil je weten wat de nieuwste productinnovaties en de meest vernieuwende ideen zijn voor onze branche? Kom dan luisteren naar de meest inspirerende start-ups en scale-ups van dit moment. Dit zijn de voedselveranderaars van morgen!

Concept Development | Creative Minds

Stage C

Concept Development
Hoe creëer je een onderscheidend F&B concept? Samen met het publiek wordt op dit podium de ontwikkeling van een concept van A tot Z bedacht, geanalyseerd, gebrand, ontworpen en geïmplementeerd.

Creative Minds
We brengen een ode aan de andersdenkers! Aan mensen en organisaties die buiten de bestaande kaders denken en buiten de lijntjes durven kleuren. Verwacht een interactief en gevarieerd programma rondom het thema creativiteit: met een bonte line-up van denkers en doeners. Laat je inspireren door de laatste trends in food & design, ervaar de kracht van improvisatie en laat je inspireren door culi-crossovers. Want daar waar creatieve disciplines elkaar ontmoeten, ontstaat een chemische reactie die leidt tot de spannendste concepten en ideeën. 

F&B in Hotellerie | Happy people

Stage D

F&B in Hotellerie
Gastvrijheid is letterlijk de relatie tussen gast en gastheer. Maar hoe kan de horeca van tegenwoordig daar zo goed mogelijk op in spelen? Is hospitality te leren, of moet het in je bloed zitten? En wanneer doe je ‘het’ goed? We vertellen het je op het hospitality stage.

Happy people
“Its not a coffee business, It’s a people business”,
 aldus Howard Schultz, CEO Starbucks. Hoe zorg je er voor dat je als bedrijf aantrekkelijk bent voor huidige en nieuwe medewerkers? Welke bedrijven creëren een optimale werkomgeving voor hun medewekers, en wat kunnen we van ze leren?

 

Vitale Voeding | Agri-Food

Stage E

Vitale Voeding 
Steeds meer beseffen we ons dat gezondheid en vitaliteit alles te maken heeft met wat we eten en drinken. Hoe kunnen voeding inzetten als medicijn? Hoe zorgen we er voor dat we de groeiende wereldbevolking niet alleen blijven voeden, maar ook gezond gaan voeden? De antwoorden op die vragen ontdekken we op dit podium.

Agri-Food
Nederland is het belangrijkste land van Europa als het gaat over innovaties en ontwikkelingen in de agrisector. In welke verhouding staat de agrirische wereld ten opzichte van de foodsector? Hoe kunnen wel elkaar versterken en wat kunnen we van elkaar leren?

Drink Inspiration | Revolution

Stage F

Drink Inspiration

Frank en Jeroen nemen je in anderhalf uur mee langs de belangrijkste trends uit de wereld van drinks. ‘Go beyond, or go home’ gaat over de consument die helemaal klaar is met “gemiddeld” en “gaat wel”. Een drankje moet uitmuntend zijn en een drankconcept of -merk moet voor 100% kloppen. ‘From hero to zero’ slaat op de low-/no-alcohol beweging waarbij de gast alleen nog maar gezondheid in z’n glas wil. En we presenteren een drink hackaton waarbij we populaire maar saai geserveerde horecadranken gaan onttrutten. Diverse indie-brands uit de wereld van drinks mogen pitchen en het publiek mag proeven!

Uit Seattle komen Rachel Marchall en Peter Adams vertellen over hun ‘go beyond’ succesverhaal van Rachel’s Ginger Beer. Kiona Malinka neemt de nieuwste trendy non-alcoholische en gefermenteerde dranken mee. Verwacht een dynamisch en interactief programma in een bijzondere setting. Tijdens het programma is er natuurlijk al wat te proeven, maar richting het einde zeker… So be there!

Revolution, powerd by GEN•F
Het Revolution podium, powered bij GEN•F, is tijdens Food Inspiration Days X het thuis van de jonge vernieuwers, de uitdagers, de andersdenkers, de rebellen, de revolutionairen en de geweldloze geweldenaren. Samen zijn zij de wegbereiders van de Rave-O-Lution: de beweging in food die de noodzaak tot verandering omarmt, drijft en op smaak brengt.

Dit podium programmeert bevlogenheid, vuur, noodzaak, empathie, good food by de Spijsbereiders én een funky podium vol vuige muziek. Want wat is nou een revolutie zonder kick-ass soundtrack?